Головна » 2011 » Травень » 13
Борщ: традиційна страва чи делікатес?
Мабуть ніхто уже не уявляє українського застілля без борщу, який ми вважаємо своєю національною стравою. Вважається, що саме українці вперше приготували борщ, хоч цю страву готують й поляки, литовці і румуни. Проте у кожного народу свої тонкощі й особливості приготування борщу. Так, є легенда, що вперше борщ був зварений козаками під час взяття Азовської фортеці турецького хана. Козаки під час облоги опинилися в скрутних умовах, їжа закінчувалася. Ось і виникла думка взя
...
Читати далі »
Переглядів:
1356
|
Додав:
Коліжанка
|
Дата:
13.05.2011
|
|
Незвичну картину жителі та гості Кам'янця-Подільського могли спостерігати 19 квітня по вулиці Лесі Українки в обідню пору. На
...
Читати далі »
Переглядів:
700
|
Додав:
Коліжанка
|
Дата:
13.05.2011
|
|
Острівець козацької слави у Нефедівцях
Переглядів:
1883
|
Додав:
Коліжанка
|
Дата:
13.05.2011
|
|
РЕГІОНАЛЬНА ЖУРНАЛІСТИКА. ЇЇ ПРОБЛЕМИ
У Кам'янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка 28-29 квітня відбулася І Міжнародна науково-теоретична конференція «Стан і перспективи розвитку регіональної журналістики в умовах світових глобалізаційних процесів». На наукове зібрання були запрошені численні гості, серед яких відомі дослідники, теоретики та практики не лише вітчизняних, а й міжнародних засобів масової інформації. Традиційно конференція проходила в кілька етапів. Розпочалася робота з пленарного засідання, яке відкрив доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри журналістики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Микола Васьків. З віталь
...
Читати далі »
Переглядів:
697
|
Додав:
Коліжанка
|
Дата:
13.05.2011
|
| |
|
|